Diskuse

Naše volba

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z té věty, cituji: "Existence Boha a víra v něj se prostě nedá pojmout rozumem.", lze logicky vyvodit několik závěrů.

0 0
možnosti
Foto

Byl v novinách rozhovor s vědcem, který se zabýval pozorování kosmu, studoval teorii velkého třesku, černých děr, a na základě těchto pozorování došel, že závěru, že pro věci které se ve vesmíru dějí, je pro něj jediné vysvětlení, že vše je řízeno stvořitelem a to byl důvod proč  se stal věřícím. Před třemi dny byl v rozhlase byl rozhovor a  s vědkyní a patoložkou, který řekla, že když člověk umírá, tak se z něj ztrácí energie a kam se ta energie ztrácí neví a proto věří.

4 1
možnosti

Myslim, ze k tomu nemusime pristupovat az tak 'vedecky'. Pro zacatek. Staci, kdyz si polozime prostou otazku, jaky smysl a ucel ma nase byti.

1 0
možnosti

Rikate, ze se chcete zamyslet nad pravou podstatou viry a zaroven rikate, ze se nechcete poustet do hlubsich uvah. Tak se alespon zamyslete nad touto nesourodosti.

0 0
možnosti
Foto

To je jak z Rudého práva. Kecy, kecy.  Jenom na okraj, pokud někdo chtěl být příslušníkem nacistické SS nesměl byt členem žádného náboženství, pouze a jenom členem SS. Takže kdyby šel do kostela, tak by to byl jeho konec, nehledě k tomu, že pronásledovani byli kněží a mnoho jich skončilo v koncentráku.

3 2
možnosti

Takže zbloudilé ovečky nemusí mít strach, že by je Bůh nějak trestal?

0 0
možnosti

chápete jak se hloupě ptáte?

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 568x
Jsem muž, který se snaží vidět očima, nikoli zaběhlou konvekční uniformou.

Seznam rubrik